Blog

Gediplomeerd timmerman en aannemer

GEDIPLOMEERD TIMMERMAN EN AANNEMER

Van timmerman tot aannemer
Bouwbedrijf B. Schröder in Den Haag is een eenmanszaak met een groot netwerk. Brian Schröder is een gediplomeerd timmerman en, vanaf begin 2012, gediplomeerd aannemer. Doordat Bouwbedrijf B. Schröder geen dure overhead heeft, krijgt u ouderwetse kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Rol als timmerman
Als timmerman doet Bouwbedrijf B. Schröder uiteenlopende werkzaamheden; van renovatie tot onderhoud en nieuwbouw. Alles in en om het huis wat van hout is – van boegdelen tot een kast op maat – is bij Brian in goede handen. Bouwbedrijf B. Schröder legt eer in zijn werk.

Rol als aannemer
Feitelijk heeft Bouwbedrijf B. Schröder al zeeën van ervaring als aannemer. Vanaf begin 2012 is het officiële diploma ook op zak. Als aannemer plant, organiseert en voert Bouwbedrijf B. Schröder complete projecten uit: renovaties, kleine en ingrijpende verbouwingen etc. Bouwbedrijf B. Schröder maakt hierbij gebruik van een groot en vakkundig netwerk aan kleine en grotere zelfstandigen.

Kritisch en gedreven
Zowel in zijn rol als timmerman als aannemer is Bouwbedrijf B. Schröder kritisch en gedreven. U kunt rekenen op ouderwets vakwerk. Uiteraard komen we graag langs voor een vrijblijvend advies. Bouwbedrijf B. Schröder is actief in de hele regio Den Haag (ook in Wassenaar, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Scheveningen etc.). Bel Brian vandaag nog!