Blog

Slagvaardig onderhoudsbedrijf in Den Haag nodig?

SLAGVAARDIG ONDERHOUDSBEDRIJF IN DEN HAAG NODIG?

Kies uw onderhoudsbedrijf in Den Haag
Er zijn veel onderhoudsbedrijven in Den Haag. Hoe kiest u een geschikte? Belangrijke overwegingen bij het kiezen van een onderhoudsbedrijf zijn vakkundigheid, betaalbaarheid en beschikbaarheid. Bouwbedrijf B. Schröder scoort hoog op alle drie de fronten.

Een vakkundig onderhoudsbedrijf
Bouwbedrijf B. Schröder uit Den Haag, de B staat voor Brian, is een gediplomeerde timmerman en aannemer met ruime ervaring in alle gangbare onderhoudswerkzaamheden. Onze aanpak is kritisch en gedreven. Ouderwets vakmanschap staat hoog in het vaandel.

Een betaalbaar onderhoudsbedrijf
Bouwbedrijf B. Schröder heeft geen glimmend wagenpark, geen fraai kantoor en niemand die telefoon voor hem opneemt. U betaalt alleen voor Brian of voor collega’s uit zijn professionele netwerk. Onze prijs/kwaliteitsverhouding geldt binnen Den Haag als ijzersterk!

Een beschikbaar onderhoudsbedrijf
Natuurlijk heeft u geen zin om maanden te moeten wachten op uitvoering van uw onderhoudswerkzaamheden. Bouwbedrijf B. Schröder schakelt snel en is flexibel. Ook binnen Scheveningen, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Voorburg etc.

Meer informatie?
Bouwbedrijf B. Schröder werkt in de hele regio Den Haag. Wij zijn inzetbaar op alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, zowel voor particulieren als bedrijven. Snel een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Bel of mail ons vandaag nog.