Over ons

“De B staat voor Brian, gediplomeerd timmerman en aannemer in spe.”

Is het van hout of moet het van hout worden? Dan is B. Schröder uw vakman.
Ouderwetse timmerkwaliteit door een jonge meester.
Kasten, kozijnen, boegdelen, vensterbanken, wanden – u roept maar..

Renovatie

Bij renovatie is er sprake van achterstallig onderhoud.

Er moeten zaken opnieuw worden opgebouwd: verrotte deuren en kozijnen, van ellende uit elkaar vallende boegdelen, gescheurde vensterbanken, krakende kasten et cetera.

Wij adviseren u over wat er nog te redden valt en wat beter van de grond af kan worden opgebouwd. Hoe dan ook: als wij klaar zijn, kunt u er weer een lange tijd tegen aan.

Nieuwbouw

Een timmerman kan alles. Wat wilt u: een aanbouw, een dakkapel, de ideale kast voor in die verloren hoek, een fraaie ombouw voor de open haard, een sierlijke vensterbank of mooie kast om de ketel?

Bouwbedrijf B. Schröder fantaseert met u mee, dat is waar we zelf ook blij van worden. En het bouwen natuurlijk. Hamer in de aanslag en daar verschijnen die dromen al.

Gediplomeerde vakmannen

Wij vinden het belangrijk dat er goed werk wordt geleverd, daarom werken wij alleen met gediplomeerd personeel.

10 jaar ervaring

Wij bij bouwbedrijf B.Schröder hebben al ruim 10 jaar ervaring in het verbouwen en renoveren van panden.

VCA gecertificeerd

Wij vinden veilig werken heel belangrijk, daarom zijn wij bij Bouwbedrijf B.Schröder VCA gecertificeerd.

Onderhoud

Voorkomen is beter (en goedkoper!) dan genezen. Met name het buitenwerk, kozijnen en boegdelen, verdienen het om goed in de gaten te houden.

Het vergt vaak maar een kleine investering om houtrot jaren lang uit te stellen. Ook kunststof kozijnen moeten af en toe gesmeerd en aangedraaid worden. Laat ons deze zorg van u overnemen.

In en om het huis

Bouwbedrijf B. Schröder heeft ontelbare kunststof kozijnen geplaatst. We halen ze geblinddoekt uit elkaar, dus als u een probleem heeft met een kunststof kozijn – bel ons!

U kunt ons ook voor grotere projecten als aannemer inhuren. We hebben een betrouwbaar netwerk waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen, of wilt u een offerte aanvragen ? neem dan contact met ons op !