Blog

Timmerman en klusjesman Den Haag

TIMMERMAN EN KLUSJESMAN DEN HAAG

Kies uw klusjesman in Den Haag
Klusjesmannen in de regio Den Haag. Hoe zorgt u dat u een geschikte eruit pikt? Belangrijke criteria zijn vakkundigheid, prijs, beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Timmer- en klusjesman Brian Schröder uit Den Haag scoort hoog op alle fronten.

Een vakkundige klusjesman
Brian Schröder, ook bekend als Bouwbedrijf B. Schröder, is gediplomeerd timmerman en, vanaf begin 2012, ook gediplomeerd aannemer. Is het van hout of moet het van hout worden? Brian fikst het snel en vakkundig. Maar ook de meeste andere werkzaamheden in en rond uw huis zijn bij Brian in goede handen.

Een betaalbare klusjesman
Bouwbedrijf B. Schröder heeft geen duur kantoor of wagenpark. Dat scheelt in de kosten! Misschien vind u wel een goedkopere klusjesman in Den Haag, maar als het gaat om de prijs/kwaliteitverhouding wordt het niet veel beter dan Brian!

Een betrouwbare en beschikbare klusjesman
U heeft geen zin om weken te wachten op een afspraak en laat dat nu net het grote probleem zijn in Den Haag. Zo niet bij Brian Schröder. Binnen een paar dagen komt hij de klusjes opnemen. Het eigenlijke werk volgt snel. Omdat Brian zelfstandig werk, is Brian flexibel.

Wat voor klusjes mogen het zijn?
Kastjes maken, schutting plaatsen, meubelen in elkaar zetten, een keuken plaatsen, een kozijn vervangen of repareren, houtrot aanpakken, tegelwerk, kasten, deuren, ramen, het bouwen van een schuurtjes, het ophangen van zonneschermen – het moet gek lopen als Brian het niet voor u kan regelen. Maar vraag het hem zelf en bel hem vandaag nog!

Ook voor bedrijven en particulieren in Scheveningen, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar etc.